Hallo allemaal,

melchior ikm instructeur

Mijn naam is Melchior Verbon en ben de Senior Krav Maga instructeur en Allround Personal Trainer van Sportschool V.U.I.S.T. Ik ben geboren in het jaar 1975 en woonachtig in Spijkenisse. Mijn ervaringen in andere systemen zijn: Muay Thai, Judo, Taekwon-Do, Braziliaans Jiu Jitsu.

Ik ben oud Marinier en vanaf 1998 werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee. In de jaren heb ik binnen de Koninklijke Marechaussee Algemene Politie Dienst gedraaid en gewerkt bij een speciale observatie/aanhoudingseenheid. Nu ben ik werkzaam als IBT docent (docent geweld regelgeving/gevaarbeheersing aanhouden zelfverdediging, public order management en vuurwapen instructeur). Tijdens mijn werk heb ik veel ervaringen opgedaan met betrekking tot agressie, bedreigingen, wapengebruik en hoe daarmee om te gaan.

Door mijn ervaringen merkte ik dat de traditionele vechtstijlen op straat tekort kwamen en was continue op zoek naar een verdedigingssysteem dat echt werkte op straat. Via de media kwam ik in aanraking met Krav Maga en was gelijk gefascineerd. Ik kocht een paar boeken over Krav Maga en wist zeker dat ik dit wilde gaan beoefenen. In begin 2005 ben ik begonnen met Krav Maga te trainen en de verslaving was een feit!

Na een tijd getraind te hebben wilde ik zelf ook les gaan geven. In 2007 ben ik onder leiding van Eyal Yanilov, geslaagd voor mijn Krav Maga Instructeur Diploma.

  • IBT docent Koninklijke Marechaussee
  • Senior Civil Instructor Krav Maga G5 (IKM)
  • Women Instructor Krav Maga (IKM)
  • Kids Instructor Krav Maga (IKM)